Cadeau van de klas

juli 2011

Alle musicalspelers van Plan B
Woensdag 6 juli 2011: Plan B
Deze dag is de uitvoering van 'Plan B', de afscheidsmusical van groep 8, in de theaterzaal van de Klif.
Tussen de musicalattributen, met Sjors en Jeroen
Omdat Bernd afgelopen weken bestralingen onderging, heeft hij niet meer zijn rol kunnen mee oefenen. Maar de musicalliedjes zong hij wel allemaal mee. Een ontroerend afscheid van een bewogen jaar.

Al vrij snel na afloop gingen wij huiswaarts - het was namelijk best vermoeiend voor Bernd.


Wie biedt er meer?
We wisten niet dat we daarmee de ouders en klasgenoten van Bernd de gelegenheid gaven om een veiling te houden, het voor ons geheimgehouden plan B (plan Bernd). Alle musicalattributen werden geveild, en van de opbrengst werd een cadeau van de klas voor Bernd gekocht.
Alle attributen werden geveild


Donderdag 7 juli 2011: Schitterend cadeau voor Bernd
In de tuin van de ouders van Floor was er voor alle kinderen van Bernds klas (en hun ouders) een afterparty georganiseerd. Het cadeau dat van de veilingopbrengst na de musical was gekocht, toverde een enorme smile op Bernds gezicht: een spiksplinternieuwe i-pad, met zo'n oprolbare magneethoes waarmee je de i-pad ook rechtop kunt zetten. Er was zelfs zoveel opgehaald met de veiling dat er later die week nog een i-tunesbon bij gegeven werd. Bernd is sindsdien niet meer gezien zonder i-pad, zelfs 's nachts niet, dan ligt de platte apple onder zijn kussen (en Bernd op zijn kussen) weer op te laden voor de volgende dag.


Erg moe?

3 opmerkingen:

 1. bernd
  mis je heel erg hopelijk gaat alles goed met je
  Groetjes tosca

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik mis jullie allemaal, en nogmaals bedankt voor de ipad/attributen, ik gebruik hem dagelijks. Verder blijft alles stabiel met mij dus dat is zeer fijn.

   Groetjes, Bernd

   Verwijderen
  2. Lieve Bernd,

   Ik denk veel aan je, ik weet zeker dat je gaat genieten van je verjaardag.

   Liefs Dirk Peters (leerkracht groep 8)

   Verwijderen